Education Latest Top Companies

Kymmenen suosituinta yhdysvaltalaista kaivosmiestä – MINING.COM

Barrick käyttää noin 2 miljardia dollaria Yhdysvaltain, Perun kultahankkeisiin.
Cortezin kaivos Nevadassa, osa Barrick Goldin ja Newmont Goldcorpin yhteisyritystä.
(Kuva Barrick Goldin luvalla)

Northern Miner esittelee kymmenen suosituinta yhdysvaltalaista kaivosyhtiötä markkina-arvon perusteella.

1. Newmont Goldcorp

Markkinakatto: 31,8 miljardia dollaria

 Murskattu malmi putoaa kuljettimelta Newmont Miningin Boddingtonin kultakaivoksessa Länsi-Australiassa. Luotto: Newmont Mining. Murskattu malmi putoaa kuljettimelta Newmont Miningin Boddingtonin kultakaivoksessa Länsi-Australiassa. Luotto: Newmont Mining.

Newmont Goldcorp (NYSE: NEM) on johtava kullan ja kuparin tuottaja, jolla on toimintaa Yhdysvalloissa, Australiassa, Ghanassa, Perussa ja Surinamessa. Aiemmin tänä vuonna Barrick perusti yhteisyrityksen Newmont Goldcorpin kanssa, nimeltään Nevada Gold Mines, jolla on kolme ensisijaista kultakaivosta: Barrick's Cortez; yhdistelmä Barrick's Goldstrike ja Newmont's Carlin; ja Barrickin turkoosi harjanne Newmont's Twin Creeksin kanssa. Nevada Gold Mines -yrityksen muodostamat yhteisyritykset – joiden omistama oli Barrick 61,5% ja Newmont Goldcorp 38,5% – tuottivat yli four miljoonaa unssia. kulta vuonna 2018.

Marraskuussa 2018 Newmont julisti kaupallisen tuotannon Subikan metrohankkeessa Ghanassa, joka edustaa Newmontin kolmatta kannattavaa laajennusta viime vuonna. Yhtiön konsolidoitu kultatuotanto vuonna 2018 oli 5,48 miljoonaa unssia. Sulautuneen kullantuotannon näkymät vuodelle 2019 ovat 5,2 miljoonaa unssia. kulta all-in ylläpitäen 935 dollaria unssilta. kulta.

Tom Palmer ottaa ohjat Newmont Goldcorpin toimitusjohtajaksi 1. lokakuuta korvaamalla eläkkeelle siirtyvän Gary Goldbergin.

2. Southern Copper

Markkinakatto: 25,6 miljardia dollaria

 Jalostuslaitteet Southern Copperin Toquepalan kuparikaivoksessa Etelä-Perussa. Luotto: Southern Copper. Käsittelylaitteet Southern Copperin Toquepalan kuparikaivoksessa Etelä-Perussa. Luotto: Southern Copper.

Southern Copper (NYSE: SCCO) on yksi suurimmista integroiduista kuparintuottajista maailmassa, ja sen kuparivaranto on 70,6 miljoonaa tonnia. Yhtiö perustettiin Delawareiin vuonna 1952, ja se on listattu New Yorkin ja Liman pörsseissä. Yhtiö toimii Meksikossa ja Perussa, ja sillä on etsintäprojekteja Argentiinassa, Chilessä, Ecuadorissa, Meksikossa ja Perussa.

Southern Copper tuotti 883 689 tonnia kuparia, 70 778 tonnia sinkkiä ja 17,3 miljoonaa unssia. hopeaa vuonna 2018, verrattuna 876 979 tonniin kuparia, 68 665 tonniin sinkkiä ja 15,9 miljoonaan unssiin. hopeaa vuonna 2017. Vuodeksi 2019 yrityksen odotetaan tuottavan 986 700 tonnia kuparia, 96 400 tonnia sinkkiä ja 21,4 miljoonaa unssia. hopea.

Helmikuussa 2018 yritys voitti Michiquillay-projektin julkisen tarjouskilpailun Cajamarcassa, Perussa, mineraalivaroilla 1,15 miljardia tonnia ja 0,63% kuparia. Michiquillay-projektin odotetaan tuottavan 225 000 tonnia kuparia vuodessa yhdessä sivutuotteiden molybdeenin, kullan ja hopean kanssa, yli 25 vuoden alustavan miina-ajan. Michiquillay aloittaa tuotannon vuonna 2025, jolloin siitä tulee yksi suurimmista kuparikaivoksista Perussa.

3. Freeport-McMoRan

Markkinakatto: 15 miljardia dollaria

 Panoraama Freeport-McMoRanin Grasbergin kulta-kuparikaivoksesta West Papua, Indonesia. Kuva: Richard Jones. Panoraama Freeport-McMoRanin Grasbergin kulta-kuparikaivoksesta West Papua, Indonesia. Kuva Richard Jones.

Phoenixin pääkonttorilla sijaitseva Freeport-McMoRan (NYSE: FTX) ylläpitää seitsemää avoimen kaivoksen kaivosta Pohjois-Amerikassa (Morenci, Bagdad, Safford, Sierrita ja Miami Arizonassa sekä Chino ja Tyrone New Mexico). ja kaksi kuparikaivosta Etelä-Amerikassa (Cerro Verde Perussa ja El Abra Chilessä).

Vuonna 2018 Freeport tuotti 3,8 miljardia paino kuparia keskimääräisellä realistisella hinnalla 2,91 dollaria naulalta ja 2,four miljoonaa unssia. kultaa 1,254 dollaria unssilta. Yhtiö on arvioinut, että konsernin kerrytettävissä olevat todennetut ja todennäköiset mineraalivarat ovat 119,6 miljardia paino kuparia, 30,8 miljoonaa unssia. kultaa, 3,78 miljardia paino molybdeeniä ja 393,1 miljoonaa unssia. hopea.

Toukokuussa 2019 Freeport ilmoitti myyvänsä koboltinjalostamonsa – Kokkolassa – ja siihen liittyvän kobolttikatodi-liiketoiminnan Umicorelle 150 miljoonalla dollarilla. Tuotannon Lone Star -kupariuuttohankkeessa Arizonassa, jota Freeport aloitti kehittämisessä vuonna 2018, pitäisi alkaa vuoden 2020 loppuun mennessä. Joulukuussa 2018 Indonesian hallitus osti 51,2%: n osuuden Freeportin Grasbergin kaivoksesta Papuan provinssissa, Indonesiassa. three,85 miljardin dollarin kauppa.

four. FMC

Markkinakatto: 11,7 miljardia dollaria.

FMC (NYSE: FMC), kemian yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Philadelphiassa, Paikassa, palvelee maailmanlaajuisia maatalous-, kuluttaja- ja teollisuusmarkkinoita. Yhtiöllä on kaksi liiketoimintasegmenttiä: FMC Agricultural Solutions ja FMC Lithium. Entinen tarjoaa kasvinsuojelukemikaaleja viljelykasvien saannon parantamiseksi ja tuholaisten torjumiseksi muilla kuin maatalouden markkinoilla, kun taas litiumisegmentti valmistaa litiumia käytettäväksi tuotteissa, jotka liittyvät energian varastointiin, erikoispolymeereihin ja kemiallisiin synteesiin.

Kesäkuussa 2019 FMC ilmoitti aikovansa investoida yli 50 miljoonaa dollaria seuraavan kolmen vuoden aikana pääomanparannushankkeisiin, mukaan lukien kasvihuonekaasujen ja tutkimuslaitoksen uudelleenjärjestelyt yrityksen globaalissa tutkimus- ja kehityskonttorissa Newarkissa, Delawaressa.

5. Mosaic

Markkinakatto: 9,1 miljardia dollaria

Työntekijä kartoittaa varastoa. Luotto: Mosaic Firm.

Mosaic (NYSE: MOS) on maailman johtava tiivistetyn fosfaatin ja potaskan tuottaja ja markkinoija. Fortune 500 -yrityksellä, jonka pääkonttori on Plymouth, Minn., On käyty julkista kauppaa vuodesta 2004. Mosaicin tärkeimmät fosfaatintuotantolaitokset sijaitsevat Floridassa ja Louisianassa, kun taas sen potaskan tuotantolaitokset sijaitsevat New Mexico, Saskatchewan ja Kanadassa.

2018, Mosaic myi 8,eight miljoonaa tonnia potaskaa ja 8,4 miljoonaa tonnia fosfaattia. Tämän vuoden potaskan myynnin odotetaan olevan 9 – 9,four miljoonaa tonnia ja fosfaattien 8,6 – 9 miljoonaa tonnia.

Vuoden 2019 toisella neljänneksellä Mosaicin nettotappio oli 233 miljoonaa dollaria, mukaan lukien 284 miljoonaa dollaria. , ei-käteisellä, verojen jälkeinen maksu Plant City -fosfaattilaitoksen lopullisesta sulkemisesta Hillsborough Countyssa, Fla., kesäkuussa 2019.

6. Albemarle

Markkinakatto: 8,four miljardia dollaria

 Ilmakuva Tianqi-litiumista ja Albemarlen Greenbushes-litiumikaivoksesta Lounais-Australiassa. Luotto: Tianqi-litium. Ilmakuva Tianqi-litiumista ja Albemarlen Greenbushes-litiumikaivoksesta Lounais-Australiassa. Luotto: Tianqi Lithium.

Albemarle (NYSE: ALB) on maailmanlaajuinen erikoiskemikaalien yritys litium-, bromi- ja jalostuskatalyyteissä, ja se palvelee markkinoita, jotka sisältävät energian varastoinnin, öljynjalostamisen, kulutuselektroniikan, rakennusalan, auto-, voiteluaineiden, lääkkeiden, sadon suojelu ja räätälöityjen kemikaalipalvelut.

Joulukuussa 2018 Albemarle teki lopullisen sopimuksen 50 prosentin osuuden hankkimisesta Mineral Assets Ltd: n Wodgina-projektiin Länsi-Australian Pilbaran alueella 1,2 miljardilla dollarilla. Yhteisyritys tuottaa spodumeenikonsentraattia ja akkukäyttöistä litiumhydroksidia.

Heinäkuussa 2019 Albemarle kasvatti osuutensa Wodginan kova kivi-litiumprojektista 60 prosenttiin ja perusti mineraalivarojen kanssa yhteisyrityksen 60/40 60 kaivoksen ja akun luokan litiumhydroksidin tuotantolaitokset.

Albemarleen kuuluva nettotulo vuodelle 2018 oli 693,6 miljoonaa dollaria eli 6,40 dollaria osakekohtainen tulos verrattuna 54,9 miljoonaan dollariin tai 49 ¢ osaketta kohti vuonna 2017.

7. Royal Gold

Markkinakatto: eight,9 miljardia dollaria.

Royal Gold (NASDAQ: RGLD) hankkii ja hallitsee jalometallivirroja ja rojaltikorkoja, keskittyen kultaan. Denver, Colo. -yritys, omistaa osuuksia 186 kiinteistössä viidellä mantereella, joista 41 tuottaa miinoja ja 15 kehitysvaiheessa toteutettavaa hanketta. Kolme neljäsosaa Royal Goldin vuoden 2018 verotuloista tuli sen päätuotantokiinteistöistä, joihin kuuluvat Milliganin vuori Kanadassa, Pueblo Viejo Dominikaanisessa tasavallassa, Andacollo Chilessä, Wassa ja Prestea Ghanassa, Penasquito Meksikossa ja Cortez Yhdysvalloissa.

Helmikuussa 2019 Royal Gold osti hopeavirran Khoemacaun kupariprojektissa Botswanassa, jolla on ensimmäinen 21 vuoden kaivoksen elinaika. Khoemacau on täysin rahoitettu, ja tuotannon ja virtauksen toimitusten odotetaan tapahtuvan vuoden 2021 alkupuolella.

8. Alcoa

Markkinakatto: 3,7 miljardia dollaria

Alcoan Fjardaalin alumiinisulatus Islannissa. Luotto: Alcoa.

Alcoa (NYSE: AA) on maailman johtava bauksiitti-, alumiinioksidi- ja alumiinituotteiden alan johtava yritys. Alcoa on yksi maailman suurimmista bauksiittivalmistajista, ja sillä on seitsemän boksiittikaivosta, mukaan lukien maailman toiseksi suurin: Huntly, Australiassa. Se on myös maailman johtava alumiinioksidin tuottaja, ja sillä on kuusi jalostamoa Australiassa, Brasiliassa ja Espanjassa. Kolmen jalostamon toiminta Länsi-Australiassa on maailman suurin yksittäinen alumiinioksidilähde.

Vuonna 2018 yritys tuotti 45,eight miljoonaa tonnia boksiittia, 12,9 miljoonaa tonnia alumiinioksidia ja 2,3 miljoonaa tonnia primaarialumiinia vuonna 2018. Tänä vuonna yhtiö odottaa. kuljettaa 47–48 miljoonaa tonnia boksiittia, 13,6–13,7 miljoonaa tonnia alumiinioksidia ja 2,8–2,9 miljoonaa tonnia alumiinia.

9. Cleveland-Cliffs

Markkinakatto: 2,5 miljardia dollaria

Pääkonttori sijaitsee Clevelandissa, Ohiossa, Cleveland-Cliffs (NYSE: CLF) on Yhdysvaltojen suurin ja vanhin riippumaton rautamalmin kaivosyhtiö. Sen kaivokset ja pellettitehtaat Michiganissa ja Minnesotassa ovat tärkeitä rautamalmipellettien toimittajia Pohjois-Amerikan terästeollisuudelle.

 Hiomapiiri Cleveland-Cliffsin Empire-rautamalmin kaivoksessa Michiganissa. Hiomapiiri Cleveland-Cliffsin Empire-rautamalmin kaivoksessa, Michiganissa.

Cleveland-Cliffs valmisti kesäkuussa 2019 100 miljoonan dollarin laajennuksen Northshore Mining -yrityksestä, joka louhii rautamalmia lähellä Babbittia Minnissa. malmi rautateitse jalostuslaitokseen Superior-järven pohjoisrannalla Silver Bayssä.

Cleveland-Cliffsistä voi vuoteen 2020 mennessä tulla ainoa kuumabrikettitetyn raudan tuottaja Suurten järvien alueella kehittämällä ensimmäistä tuotantoaan. Toledossa, Ohiossa sijaitseva tehdas, joka aloitti rakentamisen huhtikuussa 2018. Toledon tuotantolaitos tuottaa 1,9 miljoonaa tonnia vuodessa räätälöityä, korkealaatuista, kuumabrikettityä rautaa.

10. Peabody Power

Markkinakatto: 1,eight miljardia dollaria

 Suunnitelmassa määrätään, että Yhdysvallat vähentää hiilivoimalaitosten päästöjä vuoteen 2030 mennessä 30% vähemmän kuin vuonna 2005 tuotettiin. Luotto: Peabody Energy Luotto: Peabody Power

Peabody Power (NYSE: BTU) on suurin yksityisen sektorin hiiliyhtiö maailmassa. Sen päätoimiala on hiilen louhinta, myynti ja jakelu sähköntuotannossa ja teräksenvalmistuksessa. Yhtiöllä, jonka pääkonttori on St. Louis, Mo, on osake-enemmistö 22: stä 23 hiilikaivostoiminnasta Yhdysvalloissa ja Australiassa, ja 50%: n omistusosuus Middlemount Coal Pty Ltd. -yrityksessä, joka omistaa Middlemountin kaivoksen Queenslandissa. , Australia.

Kesäkuussa Peabody ja Arch Coal tekivät sopimuksen Powder River -alueen ja Colorado-omaisuuden yhdistämisestä yhteisyritykseksi, jonka yritysten arvioiden mukaan avaa 120 miljoonan dollarin synergia vuodessa ensimmäisen kymmenen vuoden aikana. Peabody toimii operaattorina ja omistaa 65% yhteisyrityksestä, ja Arch omistaa muut 33,5%.

Joulukuussa 2018 Peabody osti Shoal Creek -meren rannalla sijaitsevan metallurgisen hiilikaivoksen Alabamassa yksityiseltä hiilentuottajalta Drummond Co. Inc. 387 miljoonalla dollarilla. Shoal Creekin odotetaan lähettävän 2,5 miljoonaa tonnia korkealaatuista kovakoksihiiltä Aasian ja Atlantin teräsasiakkaille vuonna 2019. Yhtiö ilmoitti 9. elokuuta 2019 sulkevansa Somervillen kaivoskompleksin Indianassa, Yhdysvalloissa, Yhdysvalloissa. Lokakuu. Kaivos, joka avattiin vuonna 2000 ja toimitti 2 miljoonaa tonnia hiiltä vuonna 2018, on ollut kovassa taloudellisessa tilanteessa.