Chris Smith Congressman Chris Smith Latest Monmouth County News new jersey Service Academies U.S. Naval Academy West Point

MoreMonmouthMusings »Blogiarkisto» Congressman Smith tunnistaa Service Academy Freshmanin

MoreMonmouthMusings »Blogiarkisto» Congressman Smith tunnistaa Service Academy Freshmanin

Rep. Smith lauantaina joidenkin 17: n opiskelijan kanssa New Jersey: n kongressin piiristä 4, joka osallistuu palvelukorkeakouluihin.

NEPTUNE, NJ – Yhdysvallat. Chris Smith (R-NJ) kiitti kymmenen neljännen kongressin piirin opiskelijaa, jotka tulevat pian lähtemään maan arvostetuille sotilasakatemioille. Smith isännöi vastaanottoa lauantaina iltapäivällä tuleville kadetteille ja midshipmenille ja heidän perheilleen, kun he valmistelivat neljä vuotta korkeakoulua sotilaspalvelukouluissa ja sitoutumista palvelemaan kansakuntia puolustusvoimissa koulutuksensa päätyttyä.

Se oli kovaa työtä, joka sai sinut tänne, se kestää pysyvyyttä, sitoutumista, rohkeutta ja omistautumista Jumalalle ja maallemme menestyä ”, Smith sanoi foorumin ehdokkaille. "Ja menesty sinä – kuten armeijan, laivaston, ilmavoimien, merijalkaväen ja meriliikenteen johtajien seuraava sukupolvi."

Ehdokkaat osallistuvat Yhdysvaltain sotilasakatemiaan West Pointissa, New Yorkissa, US Naval Academy Annapoliksessa, Marylandissa, Yhdysvaltain ilmavoimien akatemiassa Coloradossa, Coloradossa ja Yhdysvaltain kauppakorkeakoulussa Kings Pointissa, New Yorkissa.

”Aiot saada suurimman akateemisen ja sotilaallisen koulutuksen, jonka kiitollinen kansakunta voi tarjota. Sinulle on uskottu kansakunnan luottamus, Smith sanoi. "Olet nyt tulossa seuraavan sukupolven rauhanturvaajiksi – ja jos varoittaminen epäonnistuu, rauhantekijät. Kun hurrikaanit ja luonnonkatastrofit osuvat täällä tai kaikkialla maailmassa, sinä olet ero elämän ja kuoleman, sairauden ja vammaisuuden välillä – heikoimpien ja haavoittuvimpien pelastaminen. ”

KUVAUS: Rep. Smith on Lauantaina 17: stä New Jersey: n kongressin piirin 4 opiskelijasta, jotka käyvät palvelukouluissa.

Tänä viikon maailmanlaajuisena juhlallisuutena Normandian liittovaltion hyökkäyksen 75-vuotisjuhlasta, joka tunnetaan nimellä D-Day, Smith lainasi presidentti Trumpin Ranskassa tehdyt emotionaaliset huomautukset Torstai:

”He taistelivat, ei valvontaa ja ylivaltaa, vaan vapauden, demokratian ja

itsesääntelyn puolesta. He painostivat rakkautta ja kotia ja maata, tärkeimpiä katuja,

koulukuntia, kirkkoja ja naapureita sekä perheitä ja yhteisöjä, jotka antoivat meille tällaisia ​​miehiä

. ”Heitä ylläpitivät luottamus siihen, että Amerikka voi tehdä mitä tahansa, koska

olemme jalo kansakunta, jossa on hyveelliset ihmiset, rukoilemalla vanhurskasta Jumalaa.

poikkeuksellinen voi syntyä todella poikkeuksellisesta hengestä. Rohkeus

tuli uskon runsaudesta. ”

Monmouthin maakunnassa Neptunessa pidetyssä seremoniassa osallistuivat apulaispäällikkö Eric Rion, päällikön Navalin aseiden asema Earle Smithin alueella, joka puhui Smithin jälkeen ja osoitti opiskelijoille johtajuutta ja sitoutumista maahan. Mukana olivat myös Smithin Service Academy Selection Boardin jäsenet ja isä Chris Dayton, Pyhän Ruusun seurakuntarina Belmarissa, joka antoi kutsun. Smith esitti jokaiselle ehdokkaalle yhdysvaltalaisen lipun, joka oli lentänyt Yhdysvaltain Capitolin yli.

Hyväksyminen palvelukorkeakouluihin riippuu kongressin nimittämisestä. Smithillä on ollut kunnia nimittää 1 029 nuorta naista ja miestä, mukaan lukien 229 ilmavoimille, 285 armeijalle, 414 merivoimille ja 130 Service provider-merelle. Näistä 261: stä hyväksyttiin ja osallistui erittäin kilpailukykyisiin kouluihin.

Seuraavat New Jerseyn neljännen kongressin piirin opiskelijat, jotka saivat nimityksiä palvelukorkeakouluihin, onnittelivat vastaanotossa:

YHDYSVALLAT ILMAISEN AKTIEMIA: [19659003] Conor Callaghan, Plumsted – Conor valmistui New Egyptin lukiona kesäkuussa 2018 ja oli mukana varsity-radalla ja maastohiihtoryhmässä sekä Boy Scout ja Eagle Scout. Hän on myös vapaaehtoisesti osallistunut siviili-ilmarajojen etsintään ja varaukseen. Conor osallistuu Yhdysvaltojen ilmavoimien akatemiaan ja odottaa innolla tätä uutta seikkailua ja kaikkia akateemisten, fyysisten ja sotilaallisten tavoitteiden saavuttamista.

YHDYSVALLAT MERCHANT MARINE ACADEMY:

David Raymond Bettencourt, Tinton Falls – David osallistuu Monmouthin aluekorkeakoulun Advanced Placement Academyyn ja on osa vuonna 2019 valmistuvaa luokkaa. David on ylpeä siitä, että hän on osa sekä jalkapallon jalkapalloa ja paini tiiminsä koulussaan, sekä harjoittanut NJ: n lakiasäätävän piirin 11 vaalipalvelutoimistoa. Hän osallistuu Yhdysvaltain kauppiaiden meriakatemiaan ja on innoissaan mahdollisuudesta olla johtaja, palveleva maata ja yhteisöä.

Emily Commodore, Tinton Falls – Emily Commodore osallistuu Monmouthin alueelliseen lukioon ja on valmistumassa 21. kesäkuuta 2019. Hän on T3 Elite Lacrosse -ohjelman jäsen ja neljän vuoden vaihteleva lacrosse-keskikenttäpelaaja. Hän on hiljattain liittynyt vapaaehtoisryhmään, Long Department H.E.R.O.:n. Emily osallistuu Yhdysvaltain kauppiaiden meriakatemiaan ja odottaa innolla tätä uutta lukua elämässään, tavata uusia ystäviä samoilla tavoitteilla ja pelaa naisten lacrossea akatemiassa.

Samuel Houston, seinä – Sam osallistuu Marionin sotilasinstituuttiin ja on osa vuonna 2019 valmistuvaa luokkaa. Hän oli sekä lukion että rugbyjoukkueiden kapteeni lukiossa ja oli myös osa Swampfoxia, joka on organisaatio, joka oppi pieniä yksikkötaktiikoita. Lisäksi Sam on vapaaehtoisesti työskennellyt Camp Excelin erityistarpeita omaavien lasten kanssa. Hän osallistuu Yhdysvaltain kauppiaiden meriakatemiaan ja odottaa merivuotta ja paini akatemiassa.

Patrick Modin, Rumson – Patrick osallistuu tällä hetkellä Marine Academy of Science and Technologyn (MAST) palvelukseen ja valmistuu 19. kesäkuuta 2019. Patrick on ylpeä purjehtimisesta ja on saanut useita palkintoja lahjakkuudestaan. Lisäksi hän on toiminut vapaaehtoisesti Lunch Break -ravintolassa Pink Bankissa, NJ: ssä, koska hän oli fuksi. Patrick osallistuu Yhdysvaltain kauppiaiden meriakatemiaan, jossa hän on innostunut tekemään uusia ystävyyssuhteita ja tutustumaan Marine Engineeringiin.

YHDYSVALLAT MILITARY ACADEMY:

] Alyssa Austin, Colts Neck – Alyssa osallistuu merenkulun tiede- ja teknologiakatemiaan ja on valmistunut 19.6.1989. Joihinkin hänen ulkopuolisiin aktiviteetteihin kuuluu Temple Youth -ryhmän puheenjohtaja sekä molempien Colts Neckin lukion seuranta ja uimitiimi. Alyssa osallistuu Yhdysvaltain sotilasakatemiaan ja odottaa innokkaasti tavata hänen luokkatoverinsa ja jatkaa unelmansa palvella maata.

Robert Buecker, Allentown – Robert osallistuu Notre Dame Excessive Schooliin ja on valmistunut 9. kesäkuuta 2019. Robert oli sekä jalkapallo- että baseball-joukkueiden kapteeni kaksi vuotta hänen lukio ja on asettanut aikansa vapaaehtoistyöhön Trenton Area Soup Kitchenissa ja Sacred Coronary heart Turkey Drive -asemassa. Hän osallistuu Yhdysvaltain sotilaalliseen akatemiaan ja odottaa haastetta olla kadettiurheilija sekä sopeutua uuteen ympäristöön.

James Cuber, Manchester – James osallistui Marionin sotilaalliseen instituuttiin ja kuului vuoden 2019 valmistuneeseen luokkaan. Hän toimi NJROTC-yksikön komentajana lukiossa ja eri klubien, kuten Habitat for Humanity ja Key Club, virkailija, jossa hän työskenteli yhteisön auttamiseksi. James osallistuu West Pointiin, jossa hän pyrkii olemaan johtaja ja täyttämään unelmansa palvella maata.

James E. Fenn IV, Middletown – James osallistuu Middletownin lukioon South ja on päättänyt astua 18. kesäkuuta 2019. Hän on ylpeä siitä, että hän on jäsenenä Yhdysvaltain kansalaisyhteiskunnassa Air Patrol, jossa hän saavutti kapteenin ja oli sekä Mitchellin että Earhart Leadership Milestone Awards -palkinnon saaja. Lisäksi James oli kansallisen kunniayhdistyksen puheenjohtaja. Hänen vuorovaikutuksensa ulkomaisten sotien veteraanien kanssa ja heidän palvelunsa maahan on innoittanut Jamesia, ja hän odottaa innolla osallistuvan Yhdysvaltojen sotilasakatemiaan West Pointissa, jossa hänet upotetaan historiaan ja voi täyttää unelmansa liittyä pitkään Harmaa viiva

Justin McStay, Holmdel – Justin oli valmistunut Holmdel-lukiosta vuonna 2018. Hän oli varsity-jalkapallojoukkueen kapteeni ja on auttanut vapaaehtoistyötä Holmdelin nuorisolehtiliiton kanssa sekä Monmouth County Meals Bank. Justin osallistuu Yhdysvaltain sotilasakatemiin West Pointissa, jossa hän odottaa palvelevansa maata ja täyttää unelmansa johtajana, mentorina ja sotilaana.

Zachary Simon, Freehold Twp. – Zachary osallistuu Freehold Townshipin lukioon ja on määrä valmistua 24. kesäkuuta 2019. Hän on ylpeä siitä, että hän on toiminut Eagle Scout, Scholar Body President , ja kahden vuoden kapteeni maastossa. Zachary osallistuu Yhdysvaltain sotilaalliseen akatemiaan, jossa hänen tavoitteena on haastaa itsensä astumalla pois mukavuudesta ja kokeilla uusia kokemuksia.

YHDYSVALLAT NAVAL ACADEMY:

Nicholas Campbell, Allentown – Nicholas Campbell osallistuu Allentownin lukioon ja valmistuu 22. kesäkuuta 2019. Nicholas toimi varsity-jalkapallojoukkueen kapteenina 2 vuotta sekä jäsenenä sekä National Honours Society- että Math Honours Society -yhteisössä. Lisäksi hän on auttanut keräämään yli 2500 dollaria kyläläisille Malawissa Afrikassa. Nicholas osallistuu Yhdysvaltain merivoimien akatemiaan, jossa hän aikoo kasvaa ja paremmin itseään maan hyväksi.

Myös nimitysten saaminen, mutta ei läsnä tapahtumassa oli Christian Schwartz Tinton Fallsista, joka osallistui MAST: iin sotilasakatemiaan; Galina Gordon Millstonesta, joka osallistui Punaisen pankin alueelliseen korkeakouluun, sotilasakatemiaan Anthony Firriolo Manasquanista, joka osallistui Don Bosco Prepiin sotilasakatemiaan; Nicole Dado Colts Neckistä, joka osallistui Colts Neck Highiin, Naval Academy -ohjelmaan; Nicholas Cataneo Middletownista, joka osallistui MAST: iin sotilasakatemiaan

Lähetetty: 12. kesäkuuta 2019 | Kirjoittaja: admin | Filed beneath: Chris Smith, Monmouth County Information, New Jersey | Tunnisteet: Chris Smith, kongressijohtaja Chris Smith, Monmouth County News, Service Academies, Yhdysvaltain merivoimien akatemia, West Point | Ei kommentteja "


! Funktio (f, b, e, v, n, t, s) if (f.fbq) tuotto; n = f.fbq = funktio () n.callMethod?
n.callMethod.apply (n, argumentit): n.queue.push (argumentit), jos (! f._fbq) f._fbq = n;
n.push = n; n.loaded =! 0; n.model = '2.0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async =! 0;
t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, t) (ikkuna,
asiakirja, 'käsikirjoitus', 'https: //connect.fb.internet/en_US/fbevents.js');
(toiminto (d, s, id)
  var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
  jos (d.getElementById (id)) palaa;
  js = d.createElement (s); js.id = id;
  js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1&appId=484429958263429";
  fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
(asiakirja, käsikirjoitus ',' facebook-jssdk '));