Features Interviews Latest

Rider Lainaukset: 2019 Washougal National

Click to see what's new in Race Tech

Ominaisuuden kuva: Octopi

2019 Lucas Oil Pro Motocross -mestaruuskilpailu vietiin maalaukselliseen Tyynenmeren luoteeseen vuoden 2019 Washougal Nationalille, ja se oli Monster Power / Kawasakin Eli Tomac (450) ja Monster Power / Star Racing / Yamaha's Dylan Ferrandis (250) pyyhkäisi molemmat luokkansa 1–1 vuorokaudella

Napsauta tarkistaaksesi, mitä uutta on Race Techissä

Ferrandis liittyi 250MX-palkintoon Monster Power / Pro Circuit / Kawasakin Adam Cianciarulo (toinen) ja hänen Monster Power / Star Racing / Yamaha-joukkuetoverinsa Justin Cooper (kolmas). 450MX-luokassa Tomac liittyi palkintokorokkeeseen HRC / Hondan Ken Roczen (toinen) ja Purple Bull / KTM: n Marvin Musquin (three.) kanssa.

Kilpailun päätyttyä keräsimme lukuisia lainausmerkkejä Washougal Nationalista .

250 palkintokorokkeelta – Washougal

Eli Tomac: (1. sija 450MX: ssä) “Tänään oli suloinen. Päivät, kuten tänään, eivät tule helposti ja kun he vain joutuvat vaalia niitä. Tein itsestäni vaikeamman kuin sen piti olla aloitusteni kanssa, mutta löydettyäni rytmi pystyin vain aloittamaan napsauttamalla kaverit. En voi kiittää koko Monster Energy Kawasakin miehistöä tarpeeksi siitä, että antoi minulle tällaisen tappavan moottoripyörän. Tänä päivänä en koskaan tuntenut paniikkia tai kiirehtiä, olin itsevarma KX: ään ja tiesin, että voin vain jatkaa eteenpäin. Meillä on viikonloppu, mutta työ ei pysähdy, aiomme jatkaa kohti päämääräämme ja lopettaa kauden lopullisesti. ”

Dylan Ferrandis: (ensimmäinen 250MX: ssä)“ Raita on aina liukas Washougalissa, mutta tänään se oli hiukan huonoin sateen takia, jota saimme koko aamun. Minulla oli vielä hauskaa ratsastaa tänään. Minulla on kaksi erittäin hyvää alkua ja oli todella tyytyväinen itseeni. Minulla oli hyvä taistelu AC: n [Adam Cianciarulo] kanssa toisessa motossa. Teimme faneille hyvän näyttelyn, toivon, että he pitivät siitä ja odotan innolla sitä myöhemmin. Olen melkein pumpannut noin voittaa molemmat motot tänään. Se on hyvä hyppy takaisin huonon viikonlopun jälkeen Millvillessä. Odotan innolla jälleen kahden viikon ajan Unadillassa. ”

Ken Roczen: (toinen 450MX: ssä)“ En voi todella valittaa tänään. Jos olet nähnyt viime viikonloppuisin, tänään oli todella todella hyvä. Olen iloinen voidessani palata palkintokorokkeelle ja saada aikaan parempi päivä kuin viime viikkoina. Molemmissa kilpailuissa lähtöni eivät olleet kovin suuria, mutta pystyin tekemään ohi ja löytämään pakkauksen etuosan melko nopeasti, mikä oli mukavaa. Yritin olla aggressiivinen loppuun asti ja annoin sille kaiken, mutta Eli [Tomac] oli siinä koko päivän ja en vain kyennyt pitämään häntä pois. Odotan innolla tätä viikonloppua ja palatakseni Unadillan kilpailuun. ”

Adam Cianciarulo: (toinen 250MX: ssä)“ Vaikka jäimme viikoittaiseen tavoitteeseen, joka on voittaa, on vielä Positiiviset ottavat viikonloppuna pois toisen sijaintimme tänään. Tein kaiken voitavani toisessa motossa päästäkseni ensimmäiseksi, mutta emme vain löytäneet oikeaa paikkaa pass-tikun valmistamiseksi. Se oli kuitenkin radia taistelemassa. Jätämme tänne terveenä ja vielä pisteiden johdolla, joten aiomme tehdä parannuksia tauon aikana ja olla valmiita menemään kahden viikon kuluessa. ”

Justin Cooper: (3. sija 250MX: ssä)“ Pyörä oli todella hyvä tänä viikonloppuna! Muutamia virheitä motoissa, mutta mitään emme voi toipua. Olosuhteet olivat todella hyvät, kun aamulla sumui, raita oli kosteaa koko päivän ja melko karkea. Oli vaikea olla johdonmukainen siellä olevien liukas linjojen kanssa ja se maksoi minulle pari kertaa etenkin ensimmäisessä motossa, kun menetin johtoaseman. Se oli kuitenkin hyvä päivä. Odotan edelleen, että pääsen takaisin alkuun, mutta minusta tuntuu, että olemme menossa oikeaan suuntaan. ”

Ken Roczen (94) teki kaiken voitavansa pitääkseen Eli Tomacin (1) hänen takanaan avausmoottorissa,

Marvin Musquin: (three. sija 450MX: ssä) “Olin todella pettynyt ensimmäiseen moto-tulokseen, minulla oli kova aika päästä Cooperin ympärille ja valitettavasti vain menetti rytmini vähän ja en voinut liikkua varmuuskopioida. Toisessa motossa tuntui todella hyvältä pyörällä ja pystyin taistelemaan Elin [Tomac] kanssa ja pelastamaan joitakin pisteitä toisen sijan kanssa ja kolmanneksi koko päivän. ”

Cooper Webb: (4th 450MX: ssä) ”Se oli minulle ajankohtainen päivä. Toisessa motossa kamppailin joidenkin vatsaongelmien kanssa – en ole varma, mitä tapahtui, mutta ensimmäisen kerran olin todella kamppailemassa vatsani kanssa. Pyrimme työskentelemään viikonloppuna ja lopettamaan nämä kolme viimeistä vahvaa ”

Jason Anderson: (5. sija 450MX: ssä)” Päiväni meni melko kunnolliseksi. Ensimmäisessä motossa nousin kolmanteen ja sitten putosin ja pääsin neljänneksi. Toisessa motossa nousin neljänneksi ja yritin tehdä maksun ja päädyin viidenneksi. Menin päivässä Four-5, mutta sain kaksi paikkaa, joten pääsin viidenneksi, mikä ei ole liian huono. ”

Michael Mosiman: (neljäs 250MX)” On hyvä olla täällä , Olen todella ihastunut tästä kappaleesta ja tämä on. Ja luulen, että tämä kappale sopii minun tyylini – voin todella päästä virtaamaan. Minulla on kova pääsy palkintokorokkeelle. Rakastan täällä faneja! ”

Zach Osborne: (6. sija 450MX: ssä)“ Se oli vain todella ”päivä” toiseen motoon saakka, jossa pystyin kääntämään asioita. Luulen, että olen juuri ollut hieman normaalista hoidosta olkapäälläni, mutta menossa viikonlopun ulkopuolelle tunnen, että voin tehdä siinä paljon parannuksia ja jatkaa liikkumista eteenpäin. ”

Ferrandis (34) ja Cianciarulo (92) olivat lähellä tätä suurimman osan toisesta motosta, mutta Ferrandis ei koskaan luopunut asemastaan. Kuva: Octopi

Chase Sexton: (5. sija 250SX: ssä) “Ei ihanteellinen päivä eilen Washougalissa, huonojen aloitusten ja kärjen välissä. Se teki päivän erittäin vaikeaksi. En ole valittanut ja olen ainoa, joka syyttää sitä! Minun täytyy vain olla parempi, yksinkertainen ja yksinkertainen. Viidenneksi, mutta se ei ole mitä minä näytän. Menetän selvittämään ne seuraavien kahden viikon aikana ja tulevat heilumaan viimeiset kolme! ”

Joey Savatgy: (7. sija 450MX: ssä)” Tänään oli suuri askel oikeaan suuntaan. Meillä on ollut joitakin turhauttavia viikonloppuja viime viikkoina, jotta saamme kaksi holeshotia ja viimeistellä kaksi kuudennen sijan seitsemännestä sijasta, olen melko pumpattu. Tavoitteena on olla palkintopallilla, mutta tänään osoitimme, että meillä on nopeus. Sinun tarvitsee vain puhdistaa muutamia pieniä asioita ja sopeutua juoksemaan etujoukkueiden vauhtiin ja olemme hyviä. En voi odottaa päästä Unadillaan kahden viikon kuluessa. ”

: (Eight. sija 450MX: ssä)” Olin todella innolla Washougaliin. Oli kiva ajaa lehdistöpäivää ja saada virtaus radalla. En voi uskoa, kuinka mukava olen Suzuki RM-Z450: ssä, kun ei ole paljon aikaa. Odotan, että tulokset paranevat edelleen. Washougal oli rotu, jonka voisin rakentaa. ”

RJ Hampshire: (6. sija 250MX: ssä)” Aloittaminen ei ollut hienoa radalla, jota oli vaikea siirtää. Tuntui melko hyvältä ensimmäiseltä motolta kaatumiseen asti. Toinen moto useless taisteli [Justin] Cooperin kanssa melko paljon koko moto. Ei löytynyt tien ympärille. Alkut olivat tärkeitä ja minulla ei ollut niitä. ”

Colt Nichols: (kahdeksas 250MX)” Minun YZ250F oli tänään mahtava. Kappale oli tekninen, mutta rehellisesti todella hyvä. Sain mahtavaa starttia toisessa motossa, en useless ajanyt älykkäästi ja päädyin maalle molemmissa kilpailuissa. Se oli pettymys, mutta meillä on muutama kierros jäljellä, jotta voisimme tehdä kaiken yhdessä ja saada haluamamme tuloksen. ”

Musquin johti paljon motoa kaksi, ennen kuin Tomac nosti hänet toiseen. Kuva: Rich Shephard

Alex Martin: (9. sija 250 MX: ssä) ”Washougal on minulle hankala kappale, joten olen iloinen voidessani useless siirtyä tästä kilpailusta terveenä. Ensimmäisessä motossa minulla oli hyvä vauhti käynnissä seitsemännessä asemassa. Sitten vaihdoin ulos tullessani vasempaan kulmaan ja menin palkkien yli. Pyörsin pahasti ulos portista toisessa motossa ja haudattiin pakkaukseen, mutta tein aggressiivisia siirtymiä heti seitsemänneksi. Ratsastus oli kunnollinen. Minun tarvitsee useless aloittaa parempia. ”

Dean Wilson: (9. sija 450MX: ssä)” Tänään oli ehdottomasti parannus, mutta yritän edelleen saada kiinni kuntoani. Toinen moto, minulla oli todella hyvä alku ja nuo kaverit ohittivat minua, mutta rehellisesti sanottuna kamppailen todella jalkoihini. Se on hieman pettymys, sillä 7-Eight oli haastavaa, mutta me vain jatkamme työtä. ””

Justin Barcia: (10. sija 450MX: ssä) “Me kamppailimme hieman tänä aamuna, teimme paljon vähän muutoksia koko päivän. Ensimmäisessä motossa sain huonon alun uudelleen. Latasin paketin läpi alkuun 10. Olen läpäissyt lapperin ja otin ulos, joten sellainen laittoi minut takaisin hieman, mutta onnistui vielä kymmenes. Sitten tuli toinen huono alku toisessa motossa, joka on turhauttavaa. En ymmärrä niitä tällä hetkellä. Syytin vain niin pitkälle kuin voisin välittää ja ratsastaa parhaiten, mitä voisin tänään. Se oli kova, mutta vain jatkoi työskentelyä ja paranemista ja siirtymistä eteenpäin. ”

Christian Craig: (12. sija 250MX: ssä)“ Vaikka en ole tyytyväinen siihen, miten ratsastin, olen onnellinen lopettaa päivän lopullisesti ,. Minulla oli kauheaa alkua, joten molempien motojen oli toimittava tiensä ylös, mikä ei ole hauskaa. Tänä vuonna ei ollut pelkästään kauheaa, joten päivän lopettaminen jopa 12: lla on positiivinen. Washougal oli hyvä rakennuspalikka viikonloppuna. Paljon työtä, mutta odotan Unadillaa. ”

Aaron Plessinger: (17. sija 450MX: ssä)” Se oli eräänlainen taistelu koko päivän ajan. Minulla ei ollut todella suurta käytännön aikaa, kamppailin koko pyörän kanssa, melko paljon. Kävin ensimmäisen moton. Kävin näköpiirissä ja kytkin alkoi liukastua todella huonosti. Yritimme korjata sen, mutta sitten kytkin ei alkanut toimia ollenkaan, joten en tehnyt ensimmäistä motoa. Kävi ulos toisen moton ja oli 40. portti valita ja sai todella huono alku. Yritin vain veloittaa niin kovaa kuin voisin. Aiomme yrittää tehdä parannuksia ja viettää aikaa Floridassa nyt. Se oli todella kova päivä. Toivottavasti voimme palata takaisin ja palata Unadillaan. ””

Cianciarulo kuljettaa 28 pistettä three viimeiseen kierrokseen.

Ty Masterpool: (13. sija 250 MX: ssä) ”Oli kova tilanne siellä. Tuntui siltä, ​​että olisin tien päällä konkreettisella tiellä, jossa oli likaa ja reikiä kaikkialla, mutta se oli minulle uusi raita ja opin paljon. Pyörä oli aina hyvä. Olen valmis palaamaan töihin ja odotan innolla muutamaa viimeistä kierrosta. ”

Jordan Bailey: (15. sija 250MX: ssä)“ Se oli ehdottoman vaikea päivä, mutta otamme tämän viikonloppu ja valmistaudu Unadillaan ”

Mitchell Oldenburg: (16. sija 250MX: ssä)” Se oli vähän karkea päivä, mutta ei kauhea. Käytäntö meni todella hyvin. Olin todella hyvä, rakastan raitaa. Ensimmäisessä motossa ajain viidennestä tai kuudennesta ja juuri sain yhdessä lapperin kanssa. Luulen, että hän katsoi taaksepäin päästäkseen pois tieltä, ja kun hän katsoi taaksepäin, hän kääntyi oikeasti minuun ja T-luutti minut. Menin alas radalta ja kierrin nilkkaani hieman. Kaiken kaikkiaan kunnollinen rebound toiseksi motolle 11. Rakennamme edelleen. Odotan innolla Unadillaa ja saan ensi viikonloppuna vahvemmaksi ja asentajaksi kolmelle viimeiselle kierrokselle. ”

Kyle Peters: (17. sija 250MX: ssä)” Tunsin, että minulla olisi nopeus, mutta en voinut älä pysy maasta ensimmäisessä motossa. Olen kaatunut muutaman kerran ja oli kuollut alussa. Olen iloinen siitä, että voin laskuttaa ylös 20: een, mutta tiedän, että minulla on paljon enemmän. Minulla oli suuri viikko, joka johti Washougaliin. Minun suunnitelmani on ottaa tämä käytännön nopeus ja kääntää se motoiksi. ”

Garrett Marchbanks: (22. sija 250 MX: ssä)” Moto 1 oli turhauttavaa, kun tunsin oloni hyväksi koko päivän, mutta kaatumani oli vahingoittanut liikaa palata sinne. Moto 2: ssa yritin löytää rytmin ja yritin edetä eteenpäin 40. portin valinnan jälkeen. Tiedän, että olen kykenevä paljon suurempiin tuloksiin ja palaan viikoittain takaisin piirustuspöydälle tauon aikana, jotta voisimme tehdä tarvittavat muutokset, jotta saan minut takaisin sinne, minne kuulun. En voi sanoa, että kiitän tarpeeksi koko Monster Power / Professional Circuit / Kawasaki -tiimiä, joka pysyi takanani ja uskoi minuun näissä kovissa päivissä kuten tänään. ”

Mainos

! Perform (f, b, e v, n, t, s) if (f.fbq) tuotto; n = f.fbq = funktio () n.callMethod?

n.callMethod.apply (n, argumentit): n.queue.push (argumentit), jos (! f._fbq) f._fbq = n;

n.push = n; n.loaded =! zero; n.model = '2.zero'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async =! zero;

t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, t) (ikkuna,

asiakirja, 'käsikirjoitus', '// connect.fb.internet/en_US/fbevents.js');

fbq ('init', '1508481472789952');

fbq ('raita', 'PageView');